Fri fragt ved køb over 499,-
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Re:Designed

RE:DESIGNED er inspireret af verden omkring os, alle deres design lever op til deres krav om kvalitet, funktionalitet og anvendelighed. Deres materialer er nøje udvalgt og hvert produkt er omhyggeligt sat sammen i hånden. Visionen er at skabe accessories, som gør at en hver kvinde føler sig unik og trendy.

Filters
Sorter efter

Tez taske

Denne quiltede taske fra RE:DESIGNED er et garderobe must-have. Når man åbner tasken kommer et rummeligt hovedrum med to åbne lommer og en lynlåslomme til mønter eller andre nødvendigheder. Tasken leveres med en ekstra justerbar skulderrem, så den kan bæres på skulderen, i armens skurk eller slynget hen over kroppen.
Mål: Højde 32 cm x bredde 41 cm.
Materiale:
100% Lammeskind

Farve: Black
Størrelse: Onesize
1200,00 DKK

Meva urban nøglering

Fed nøglering fra RE:DESIGNED i flettet læder.

Materiale:
100% Læder

Pasform:
ONESIZE: Længde 50 cm

Farve: Burned tan, Walnut
150,00 DKK

Otilia urban taske

Super cool lædertaske fra RE:DESIGNED. Tasken kan rumme en hel del. Nede i selve tasken er der også en lynlås lomme og et par åbne lommer. Udover de to hanke, medfølger en ekstra lang justerbar og aftagelig rem. Tasken har lynlås lukning og en lomme foran.

Størrelse:
Højde: 32 cm
Bredde: 38 cm
Dybde: 14 cm

Farve: Walnut
1300,00 DKK

Teta taske

Super flot og praktisk taske med quiltede design. Tasken kan rumme en hel del. Nede i selve tasken er en lynlås lomme og en åben lomme. Tasken er lavet af lammeskind og kan samles i toppen ved brug af en knap placeret indvendigt i tasken. Udover de to hanke, medfølger en ekstra lang justerbar og aftagelig rem.

Størrelse:
Højde: 40 cm
Bredde: 44 cm
Dybde: 15 cm

Farve: Black
1200,00 DKK

Hosana pandebånd

Super sødt pandebånd i lækkert blødt strik med cross-over detalje foran.

Materiale:
100% Akryl

Vaskeanvisning:
Vaskes ved 30 grader

Farve: Black, Cognac
Størrelse: Onesize
149,95 DKK

Agla urban taske

Fin taske med et old-school-look. Denne taske har et stort rum med en lomme- og et rum med lynlås indeni. Foran har tasken endnu et rum med lynlås. Taskens rem er lang til cross-over, men den er justerbar, hvis man ønsker den kortere.

Materiale:
100% Læder

Pasform:
ONESIZE: H: 26 x W: 23 x D: 7 cm.

Farve: Black, Walnut
800,00 DKK