Fri fragt ved køb over 499,-
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Jaqueline de Yong

Jacqueline de Yong laver tøj til en fornuftig pris, som passer ind i dagens trends. Jaqueline de Yong pigen er dedikeret til mode og viser hendes coole look gennem styling og outfit, som gerne afspejler sig i en blanding mellem en rå og sød stil.

Vi er forhandler af en del Bestseller mærker (JDY, Kids only, Noisy May, Only, Only Carmakoma, Pieces, Pieces Kids, Vila, Vero Moda og YAS). BESTSELLER er meget engageret i at søge efter de materialer, som har mindst indflydelse på miljøet. Det vil sige, de materialer, hvor der bliver brugt mindst vand, energi og kemiske stoffer. De samarbejder med store bæredygtige tekstil initiativer, så som Fashion for Good, Sustainable Apparel Coalition, Textile Exchange, Make Fashion Circular, Better Cotton and Organic Cotton. Det betyder, at BESTSELLER er i konstant udvikling med innovative ideer, som gør modeverden mere miljøvenlig og bæredygtig. BESTSELLER fokuserer på økologisk, genanvendte og innovative materialer, du kan læse mere om de mange forkellige materialer ved at TRYKKE HER.

Filters
Sorter efter

Jdygeggo buks - Black

Der fås ikke mange underdele, der er mere tidsløse og elegante end disse bukser med vidde i benene. Buksen passer til enhver - uanset højde, form og stil - og den gør det let og ubesværet at skabe et stilfuldt udtryk med dens detalje fortil. Buksen har en masse stræk og har lommer i siden.

Materiale:
95% Polyester
5% Elastan

Vaskeanvisning:
Vaskes ved 30 grader

Farve: Black
Størrelse: S/32
249,95 DKK 75,00 DKK

Jdygeggo buks - Black

Den populære geggo buks fra JDY i flere fantastiske farver. Buksen har dejlige brede ben, og elastik i taljen. Denne buks er perfekt til ethvert outfit.

Materiale:
95% Polyester
5% Elastane

Vaskeanvisning: Vaskes ved 30 grader

Farve: Black
Størrelse: XS
159,95 DKK

Jdylola hw bukser

Fine bukser med vide. Der er stræk i buksen og den er høj i taljen. Buksen lukkes med en knap og lynlås fortil.

Materiale:
77% Viskose
20% Nylon
3% Elastan

Pasform:
34: Talje 65 cm / længde 75 cm
36: Talje 70 cm / længde 76 cm
38: Talje 75 cm / længde 77 cm
40: Talje 80 cm / længde 78 cm
41: Talje 85 cm / længde 79 cm

Vaskeanvisning:
Vaskes ved 30 grader

Farve: Black
Størrelse: 38, 40, 42
259,95 DKK