Fri fragt ved køb over 499,-
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Bæredygtighed hos My Apartment og vores fokus på miljøet

- Kommentarer ( d)
Bæredygtighed hos My Apartment og vores fokus på miljøet

VI ARBEJDER PÅ ET GRØNNERE MY APARTMENT UNIVERS. DERFOR VIL VI I DETTE BLOG INDLÆG FORTÆLLE OM, HVORDAN MY APARTMENT BIDRAGER BÆREDYGTIGT TIL MODEVERDEN OG VORES FOKUS PÅ MILJØET. DERFOR ER DETTE BLOG INDLÆG UNDER UDVIKLING OG PÅ INGEN MÅDE FÆRDIGT! HOLD ØJE MED OS I 2023.

 

Hvordan pakker vi dit online køb?

Dit online køb pakkes i poser, som er lavet af genanvendt plastik. Vi har 3 forskellige størrelser af poser og vælger den som passer til netop dit køb - vi pakker ikke dit tøj ind i silkepapir, da vi mener, det er spild af naturens ressourcer. Vi anbefaler, at du genbruger vores poser eller smider den i sin retmæssige skraldespand. Nogle gange sender vi dit køb i papkasser. Det er papkasser vi modtager fra vores leverendører. Dem genbruger vi hellere end gerne!

Hvad er vores net i butikken lavet af?

Hvordan forholder vores brands sig til miljøet og bæredygtighed?

ARKK Copenhagen anvender oftere og oftere genbrugt materiale til deres sneakers. Derved passes der bedre på miljøet, da der kke tages af naturens ressourcer, men tilgengæld bruges et materiale, som ellers ville ende som affald. Det er hvad, vi kalder for bæredygtighed.

Vi er forhandler af en del BESTSELLER mærker (Kids Only, Only, Only Carmakoma, Pieces, Pieces Kids, Vila, Vero Moda og YAS). BESTSELLER er meget engageret i at søge efter de materialer, som har mindst indflydelse på miljøet. Det vil sige, de materialer, hvor der bliver brugt mindst vand, energi og kemiske stoffer. De samarbejder med store bæredygtige tekstil initiativer, så som Fashion for Good, Sustainable Apparel Coalition, Textile Exchange, Make Fashion Circular, Better Cotton and Organic Cotton. Det betyder, at BESTSELLER er i konstant udvikling med innovative ideer, som gør modeverden mere miljøvenlig og bæredygtig. BESTSELLER fokuserer på økologisk, genanvendte og innovative materialer, du kan læse mere om de mange forkellige materialer ved at TRYKKE HER.

Comments (0)