Fri fragt ved køb over 499,-
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Om My Apartment

Den 30. september 2015 slog vi dørerne op til My Apartment Nykøbing Falster, efterfølgende har vi udvidet med butikker i Køge og Frederikssund. Betina Schnipper er stifter og ejer af konceptet My Apartment, som stræber efter at inspirere alle typer kvinder indenfor mode - alt fra klassisk til det lidt skæve. I starten af 2020 rammes verden og dens erhversdrivende af covid-19, hvilket gjorde, at der skulle tænkes ud af boksen. Betina og hendes datter Freja Schnipper begyndte at arbejde mere med de sociale medier i form af liveudsendelser fra Facebook og salg gennem Facebook og Instagram. I samarbejde med de fantastiske piger på gulvet i butikken, som gør en kæmpe forskel og tager så godt imod jer skønne kunder i butikkerne, kan vi, 5 år efter vi åbnede My Apartment Nykøbing, byde jer velkommen til vores online showroom og webshop www.MyApartment.dk, som åbnede 30. september 2020.

Efter september 2020 er der sket meget i My Apartment Universet. Den 1. juli 2022 valgte Freja officielt at træde ind i firmaet og blive medejer af My Apartment Nyk F og webshoppen. Vi kunne mærke, at vi havde brug for mere plads til SoMe, webshop og lager. Derfor åbnede vi op i spritnye lokaler d. 27. juli 2022 på Jernbanegade 19, 4800 Nyk F. Faktisk kun få meter fra vores tidligere lokale. Vi har derfor nu et kæmpe lager, en stor smuk butik og de perfekte omgivelser til at lave billeder og videoer til vores sociale medier.

Tusind tak for at du er landet lige her hos os! Føl dig endelig hjemme og gå på opdagelse i vores univers med +20 danske og internationale brands.

Kh Betina Schnipper & Freja Schnipper